Lieve Ingrid

Wat geweldig!!! en mag ik daar aantoevoegen, lieve Ingrid, van harte met deze prachtige mijlpaal. Ik wens je een superverjaardag met heel veel leuke cadeautjes. Terug van Bangkok kom ik je vijftig heerlijke verjaardagszoenen geven!
XXX
Hoi luitjes,
Het blijven heerlijke verhalen om te lezen. het houdt ook maar niet op!
Hier gebeurt natuurlijk ook van alles maar daar zal ik deze site niet teveel mee gaan belasten.
Op het woonwagenpark is het nog steeds hommeles. Het gaat dan over Arthur de haan. Er is zelfs een stemming geweest over het beste beest.... Het bestuur is er nu druk mee.
Wij houden ons een beetje afzijdig want we hebben het al druk genoeg met onze kids. Daar gaat het geweldig mee. Kim zwemt inmiddels volop in de haven en Nikki kijkt er met veel bewondering naar.
De zomer is hier geweldig dit jaar en dus genieten we nog even door.
Jullie nog veel plezier en tot de volgende blog.
Groetjes van ons,
Peter en Jitske.
Hoi Gea en Roger,
Wat schrijven jullie toch ontzettend leuk. Ik heb een kennis en die ging voor 2 jaar naar Amerika, ze kon ook zo leuk en mooi alles beschrijven. Ik moet wel bekennen dat ik wel een beetje jaloers ben. Nee, geintje hoor het is jullie gegund. Ik ben ook zo blij dat mijn maatje Hilde veilig bij jullie gearriveerd is. Ik hoop ook dat ze het zo naar haar zin zal hebben want het is haar zo gegund, die lieverd. Wel, lekker genieten met zijn drietjes en ik ben alweer benieuwd naar het volgende reisverslag.
Monique