Dag kwijt
We zijn nog niet weg of we zijn al een dag kwijt. We vertrokken op 1 maart, en voor je het weet ben je na een paar vertragingen en een auxilary power unit failure opeens in Beijing en is het 2 maart.
Ja, gelukkig, we zijn goed aangekomen, hoewel het afscheid op Schiphol een behoorlijke aanslag was op ons geestelijk welbevinden. We bevinden ons nu ook wel, maar bekaf in een toch wel koud, besneeuwd Beijing. We zijn ook in een soort roes, het is nu echt begonnen en Beijing is een onvoorstelbare wereldstad. We hebben de eerste kennismaking met het openbaar vervoer gehad en, zijn met wat hulp, uiteindelijk in de metro beland.

We hebben het Tian'anmen plein bekeken, wat lekkers gegeten, en zijn nu (19.00 uur) met een kop thee in het hostel aan het proberen wakker te blijven.
Gaat niet lukken.
Welterusten.
Lieve Gea en Roger,
Wat fijn dat jullie goed aangekomen zijn, ondanks de vertragingen.
Zo'n spannend avontuur!!!!
Succes met wakker blijven, haha.
Super leuk om zo op de hoogte te blijven, zijn we er toch stiekem een beetje bij.
Geniet van alles.
Liefs yvonne
Ach schatjes, het is een toestand. Het was op Schiphol ook gezellig, maar ook een beetje verdrietig. Een jaar lang. Maar volgens mama is een jaar zo voorbij, toen ik haar vroeg of ze een beetje verdrietig was. Sterke vrouw! Hebben jullie wel dikke kleding bij jullie? Sneeuw, koud?? Hier heeft het weer gevroren!! maar de zon schijnt! Geniet lekker van al jullie belevenissen en niet teveel chinees. Hele dikke knuffel van Jan en Ina
Hey Gea!
Ja ja, dat wordt omschakelen. Hebben jullie al de overheerlijke peking duck gegeten?
Tot in Shanghai!!! X
Jullie zijn op reis...!!!Tjonge, wat een eind weg, meteen!
wat was het gezellig, hé, zondag zo met elkaar nog even borrelen....Volgend jaar weer?? Kus van Ellen.
Och toch, wat heerlijk om zo op de hoogte te zijn! Durf niet te smssen omdat ik bang ben dat ik jullie dan wakkerpiep...Wat onwerkelijk dat jullie nu echt op pad zijn. Je bent dan wel een daggie kwijt maar je kunt je nu al verheugen op de dag die je in de loop van komend jaar zomaar kado gaat krijgen. Wat zullen jullie je lekker voelen na een nachie slapen. Geniet, enjoy en zeg regelmatig hiep hiep hoi. You're living a dream!
Miss you, love you en verheug me op een volgend berichtje. Geen druk verder hoor ;-)
Het gaat hier weer sneeuwen!
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn.
Wij hebben de afgelopen dagen genoten van de zon maar nu gaat het toch echt weer vriezen.
Groet,
H en de rest
Wat leuk om vanaf nu jouw blog te kunnen lezen met avontuurlijke verhalen. Geniet en veel plezier!
ajaaa, nou de echte reis moet nog beginnen zie ik al, duurt wel weekje of 3 voordat je pas beetje in de gaten krijgt waar jullie mee bezig zijn ( spreekt uit ervaring ) ..zie dat er veel grote steden vooral op de route liggen, is dat niet te vermoeiend? Meestal heb je uurtje tot 2 uurtjes van elke grote stad de meeste echte dingen van het land zelf te zien en meestal veel relaxter en mooier ( tip) , nouja, it's your journey en moet toch wel heel intens zijn zo met ze tweetjes zo ver van al het bekende en op elkaars l.. , anyway een heel warme groet en heel veel plezier en moois gewenst ! Groet Jeroen vanuit Bad-Nieuweschans ( vanuut de oude boerderie met sneeuw en zon nu ) doeiii
Wouw wat gaaf!! Ik leef helemaal met jullie mee.. Wat een prachtige reis.. Ik ben ook in Beijng geweest (paar weken) en weet wat jullie zien en meemaken qua sfeer.. Geniet ervan en als jullie even tijd hebben...laat ons ook een beetje meegenieten.. Super!!